Ha en bra måndag!

Måndag igen och tillbaka till vardagen. Vintern har kommit med minusgrader och snö. Egentligen vill man inte gå ut alls men det är man ju tvungen till, i alla fall om man har ett jobb att sköta eller skolan att gå till.

Hur klarar Cannabis kylan då? Ingen fara, många förvarar sina buds i frysen utan att något händer. Vissa förvarar sina örter mörkt och kallt och säger att de håller sig bättre och att effekten inte påverkas. Nu förvarar man väl inte sin stash utomhus så ofta men jag vet de som gör det för att inte riskera att någon hittar det i hemmet. Så rent teoretiskt skulle det funka. Jag är dock bara en lekman så har du andra erfarenheter får du gärna dela med dig i kommentarsfältet.

Oavsett så kan en god spliff göra att vi bättre står ut i kyla, jag bryr mig i alla fall mindre om kylan när jag fått upp ruset. Hur som helst önskar jag er en bra måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *